Spørsmål:
Hvordan "resette" den nye NETRIS®2

Svar:
Følg denne Youtube linken: NETRIS®2  Reset Procedure

Spørsmål:
Jeg ønsker å se i praksis hvordan dette virker før jeg bestemmer meg, hvordan får jeg sjekket dette?

Svar:
Kontakt oss og vi kan vise deg via fjernstyring på din egen PC. Vi kommer også gjerne på besøk for en demonstrasjon.

Spørsmål:
Dere mener fjernpeiling er miljøvennlig, hva mener dere med dette?

Svar:
Å ha kontroll på forbruk og nivå er viktig for å gjøre noe med CO2 utslipp og miljø. Tankeiere kan spare mye på å ha kontroll på nivået ved å vente lengst mulig før ny bestilling - større bestilling, lavere pris. Dette er også det beste for leverandøren og miljøet. Flere liter per levering betyr lavere leveringskostnader og mindre kjøring med stor tankbil.

Spørsmål:
Jeg er usikker på om det er god nok dekning der tanken min er, hvordan sjekker jeg dette?

Svar:
Dette sjekker du enklest med en mobiltelefon med Telenor abonnement. Viser det seg at det er dårlig dekning så er det en annen mulighet ved å sette opp en NETRIS®W og NETRIS®R. Dette fungerer ved at NETRIS®W settes der det er dekning og NETRIS®R kommuniserer med den via radiofrekvens. Enhetene kan stå opptil 100 meter fra hverandre, men avhenger av lokale forhold. Vi har måleutstyr som kan sjekke dette på forhånd.

Spørsmål:
Kan jeg bruke Netcoms nett?

Svar:
Av tekniske årsaker er det bare Telenors mobilnett som kan brukes.

Spørsmål:
Hva slags garanti har jeg for at data fra min tank blir tatt vare på?

Svar:
Alle data blir lagret på en server i Sveits og blir tatt godt hånd om. Du har også mulighet til å laste ned alle data til egen PC for lagring når du selv måtte ønske.

Spørsmål:
Hva slags garanti har jeg for at uvedkommende ikke kan se mitt forbruk eller hvor vi har våre drivstofftanker?

Svar:
Alle dine data er passordbeskyttet og du kan endre passord når du selv ønsker. Har du mistanke om at andre er inne med ditt brukernavn så kan vi lage en ny profil.

Spørsmål:
Kan jeg bruke systemet på bensin?

Svar:
Ja, systemet er ATEX godkjent for bensin og gass(LPG).

Spørsmål:
Får jeg varsel hvis vann lekker inn i drivstoff-tanken?

Svar:
Nei, dessverre. Ingen av sensorene fra Sensile varsler om vann. Er dette viktig for deg anbefales andre systemer, men du må da være forberedt på høyere pris. Vann-deteksjon er avansert og ofte en kilde til feil.
Vi råder alle våre kunder til å sjekke tanken jevnlig for vann. Dette kan gjøres med en såkalt vannfinnerpasta eller peilepasta som smøres nederst på peilestaven før den føres ned i laveste punkt i tanken. Er det vann så endrer pastaen farge. Vann fjernes enklest med en nikkepumpe og rør som føres i bunn av tank, der tanken er lavest. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med dette.
Vann på drivstofftank bør fjernes snarest mulig da dette er roten til mange problemer, spesielt i tanker oppå bakken med store variasjoner i temperaturen.